Appar som underlättar ditt sparande

Det finns många appar för den som känner att man behöver hjälp med sitt sparande. Det kan handla om att man till exempel ska komma ihåg att avsätta pengar för sparande varje månad, eller så kan det vara en bra hjälp för den som vill investera och spara. Till exempel finns det appar som underlättar för den som vill handla med fonder och aktier. I följande inlägg kommer du få några exempel på appar som är bra att ha om du vill få hjälp med sparandet.

Avanza

Det här är appen för dig som vill handla på den svenska börsen och utländska börser. Det finns många olika saker som man kan handla i appen, nästan alla värdepapper som man kan tänka sig finns att välja bland. En del transaktioner kan vara avgiftsfria om man väljer ett ISK-konto.

Din bank

Oftast så brukar de svenska bankerna ha en app i vilken man kan få koll på sitt sparande. Ställ in automatiskt sparande så att det dras pengar varje månad till ditt sparkonto. Sedan kan du välja om du vill köpa aktier eller fonder för de här pengarna. Eller så kan det faktiskt vara bra att ha ett sparkonto i sin bank där man alltid har en buffert för oväntade utgifter.

Fundlr

Det här är en app som är väldigt pedagogisk och perfekt för dig som vill få hjälp med din privatekonomi. Det finns alltid saker man kan läsa om som är till för att användarna ska få bättre insikt i sådant som har med sparande och investeringar att göra. Man kan även följa det här företaget på Instagram om man vill ha info.