Få hjälp med ekonomisk förvaltning i bostadsrättsföreningen

Jag har tidigare skrivit en del om olika strategier du kan använda dig av för att budgetera din privatekonomi. I det här inlägget ska vi titta närmare på faktorer som kan påverka din privatekonomi, om det är så att du bor i en bostadsrättsförening. Hur en bostadsrättsförening ser ut avspeglas ju i längden på din egen ekonomi.

Nabo är en svensk fastighetsförvaltare som sköter olika uppgifter åt tusentals bostadsrättsföreningar över hela Sverige. Ett stort verksamhetsområde för dem är den typ av dagliga förvaltning som du förmodligen vanligtvis tänker på när du hör ordet “fastighetsförvaltning”, det vill säga reparationer och allmänt underhåll. Det som gör dem till en speciell fastighetsförvaltare är dock att de också kan hjälpa till med administrativa och juridiska uppgifter.

Ett enkelt alternativ med full insyn

Att anlita Nabo för ekonomisk förvaltning innebär förstås inte att din bostadsrättsförening förlorar insynen i föreningens ekonomi. Just insyn är någonting som Nabo tar på största allvar. Som medlemmar hos Nabo får föreningen ett inlogg till en utförlig kundportal där all data som är relevant för föreningen redovisas. Därigenom går det att mycket enkelt komma åt allt från ekonomiska rapporter till andra uppgifter. Allt är väldigt enkelt och intuitivt konstruerat. Poängen är helt enkelt inte att Nabo ska ta över allt, utan att göra det mycket enklare för styrelsen. De tar med andra ord hand om precis de delar i det administrativa arbetet som styrelsen väljer att låta dem ta hand om.

Många nöjda kunder

Jag nämnde tidigare att Nabo i nuläget har många nöjda kunder över hela Sverige. Faktum är att det är fler än 2100 bostadsrättsföreningar som i nuläget använder sig av deras tjänster. När det gäller kundnöjdheten så skulle 8 av 10 av deras befintliga kunder rekommendera dem till andra. Det är inget dåligt betyg. Det blir väl så när man erbjuder en helhetslösning och bra sätt för sina kunder att få total inblick i arbetet som utförs.

Om du sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening och vill förenkla ert arbete är det väl rekommenderat att ni kollar in Nabo och tjänsterna de erbjuder.